Casa Vicens celebra cinc anys d'obertura amb 500 entrades a preus especials

L'oferta, a 5€, es farà només el 16 de novembre i durant 24 hores

Societat

Casa Vicens, la primera casa de Gaudí, al carrer Carolines
Casa Vicens, la primera casa de Gaudí, al carrer Carolines | Pol Viladoms

Dimecres que ve Casa Vicens farà cinc anys des d'aquell 16 de novembre de 2017 en què es va obrir al públic "per primer cop en tota la seva història, ja convertida en casa-museu rehabilitada i restaurada", tal com apuntava aquella primera nota de premsa. Amb la idea de commemorar aquella data, i tenint en compte que Casa Vicens passa balanç de visitants a principi d'any, la direcció de l'espai ha preparat per al cinquè aniversari una acció promocional amb 500 entrades al preu especial de 5 euros, que només es podran adquirir a través del web de Casa Vicens el mateix 16 de novembre a partir de mitjanit i durant 24 hores. "Volem animar als que encara no han pogut descobrir aquest oasi situat a Gràcia", han apuntat des de la direcció.

Casa Vicens va rebre el 2021 un total de 70.572 visitants agafant aire després del complex any 2020, condicionat per l'impacte de la pandèmia i que es va viure com una "anomalia" a la primera casa de Gaudí, deixant enrere els 49.376 de l'any anterior, un 43% més. Les xifres encara se situen lluny dels 140.000 visitants del primer any sencer d'obertura (2018) i dels 163.096 de l'any 2019, però la lectura de la direcció que encapçala Emili Masferrer és que s'està tornant a les xifres de 2019.

En aquest cinquè aniversari, la casa de Gaudí del carrer Carolines també aprofitarà les xarxes socials, com Instagram, per publicar informació inèdita del procés de restauració que es va fer sobretot en tres primers anys de reforma abans de l'obertura.