Un pis a l'antic Pumarejo: 600.000 euros

La promoció immobiliària de Gomis 42, on també hi havia estat els estudis Aprilia (Sopa, El Último), ja s'acaba

Societat

El nou edifici on hi havia El Pumarejo i els estudis Aprilia, aquest dijous
El nou edifici on hi havia El Pumarejo i els estudis Aprilia, aquest dijous | A. B.

Res fa pensar -ni ho esmenten els plafons de la promoció immobiliària- que en una finca ja quasi construïda de tres plantes al carrer Gomis 42 només fa quatre anys i escaig encara hi sonava música. Tilde, Nalga, Caja de Ordenación número 4 i Zozobra van ser els encarregats aquell 31 d'agost de 2018 de tancar El Pumarejo, que segueix a tope ara a l'avinguda del Carrilet, a l'Hospitalet. Tampoc ho deuen saber els futurs inquilins que només 40 anys enrere aquí hi gravaven, als aleshores estudis Aprilia, els seus discos Sopa de Cabra o El Último de la Fila.

El que sí que és ben cert és que la promoció immobiliària anunciada el maig de 2020 ja es troba en plena recta final, amb lliurament de claus prevista per al desembre de 2023, i amb la comercialització iniciada aquest gener. El dossier informatiu, més aviat genèric, només s'entreté a donar un toc local apuntant que al barri hi ha "diferentes entidades culturales y sociales que luchan por aumentar la cohesión social y conservar su esencia de pueblo" i la dura realitat arriba en el contrast de preus: en una oferta de 12 pisos, de 2 i 3 habitacions, els cognoms s'enfilen  als 600.000 euros per uns 90 metres quadrats.

Curiosament el dúplex, amb més metres quadrats, surt una mica més barat.
Sonava estrany aquesta setmana quan El Pumarejo, al seu compte de Twitter apuntava que "aquesta setmana anirem més relaxats" i anunciava concerts de Aire Plata i Mirlo. Se'ls troba a faltar.