La CUP de Gràcia es reactiva amb la presentació dels candidats locals

Ricard Munné i Pere Tobeña, aspirants entrar al consell de districte

Política

Quim Serra, qui va ser portaveu del grup municipal de la CUP a Gràcia.
Quim Serra, qui va ser portaveu del grup municipal de la CUP a Gràcia. | A. Vilardaga

Sense representació al consell de districte durant aquest mandat però fins i tot enyorats per les altres formacions, la CUP de Gràcia ha tornat i aquest 11 de febrer reactivarà la seva presència ja en clau de precampanya per tornar a entrar a l'Ajuntament en les properes eleccions del 28 de maig. Per començar a concretar aquesta voluntat, l'assemblea local ha convocat una assemblea oberta a la plaça de la Virreina dissabte de la setmana que ve sota el lema Tornem a l'Ajuntament, a la qual s'hi ha convidat a altres entitats i moviments socials de la Vila i en la qual ja es presentaran els candidats de Gràcia.

"A diferència d'altres formacions, nosaltres ja hem fet aquest procés aquesta tardor", ha apuntat el coordinador de l'assemblea local, David Martínez. Els elegits per l'assemblea són Ricard Munné, militant d'Arran Gràcia, com a conseller portaveu, i Pere Tobeña, militant de l'Assemblea de Pensionistes de Gràcia, de la Xarxa de Cures de Gràcia i de la Marea Pensionista de Catalunya, que entraria com a conseller segon. El model d'elecció seguirà, doncs, l'experiència que van completar en el passat mandat els consellers Quim Serra i Maria Antònia Arnau.

L'acte del dissabte 11 de febrer també servirà per presentar el comitè de campanya a nivell local i per fer una crida a la mobilització de les bases de l'esquerra independentista. El cartell de la convocatòria es completa amb un sublema: l'alternativa.