El president de l'Europa es presentarà de nou a les eleccions, que seran el 23 d'abril

El primer equip masculí guanya al Sants amb un golàs a l'últim minut mentre que el femení venç per 2-0 al Friol i és més líder

Esports

Boferia desfermada després del gol de la victòria
Boferia desfermada després del gol de la victòria | Maria Vidal

Després que Víctor Martínez sorprengués tothom en l’última Assemblea de Socis de l’Europa i anunciés eleccions per a final de temporada, el passat dimecres el club va anunciar que els comicis se celebraran el dia de Sant Jordi, el 23 d’abril, coincidint amb l’últim partit de lliga de l’Europa masculí. En declaracions per aquest setmanari, el president europeista va anunciar que es presentarà a la reelecció. L’oposició a la junta actual va rebre la notícia sense gran sorpresa, ja que van confessar que imaginaven que la votació seria per aquestes dates. 

A la gespa, semblava que l'Europa masculí deixaria de ser el líder del grup V de 3a Federació per primer cop aquesta temporada, Adnane, davanter del filial, va agafar la pilota a uns 30 metres de la porteria i va enviar la pilota a l'escaire dreta de la porteria del Sants per guanyar el partit 1-0 i fer esclatar el públic del Nou Sardenya, que ja s'havia fet a la idea de l'ensopegada al derbi.

Un dia abans, l'Europa femení va aconseguir la victòria davant el Friol (2-0), que combinat amb la segona derrota consecutiva del Pradejón, fan que ara el segon estigui a dos punts. Amb aquest ja són quatre els partits seguits que guanyen les de Joan Bacardit.
Aquest diumenge 19, ambdós equips visiten places complicades, i en cas de perdre, els dos podrien acabar la jornada fora de la primera posició. L'Europa femení viatja fins a Santander per jugar contra el Racing a les 12h. L'Europa masculí visita el San Cristóbal, sisè classificat, a les 12.30h.