XVI Fòrum Lister

Ull de dona

Enguany el Fòrum contra les Violències de Gènere se celebra els dies 5, 6, 7, 12, 13 i 14 de novembre, a l’espai virtual, ja que l’intent de fer-ho semipresencial ha estat impossible per les normes de seguretat derivades del Covid. El lema d’aquest any: Les dones, invisibles massa temps, essencials sempre.

Entre totes podem transformar aquesta societat patriarcal que ens oprimeix

Des del primer Fòrum hi ha presència de grups de dones gracienques, com les Dones no Estàndards. Se’ns obre un espai de trobada a les activistes i professionals que, des dels seus àmbits de treball, volen debatre i participar en un moviment col·lectiu que lluita per l'erradicació de les violències masclistes. El context en què vivim ha empès la Plataforma Unitària contra les violències de Gènere, organitzadora del Fòrum, a muntar taules que seran retransmeses per streaming i amb traducció simultània al castellà i l’anglès. Una oportunitat per arribar a més àmbits, més territoris, més persones. Ens conviden a participar en les activitats que ens semblin més interessants i a inscriure’ns.

En el Fòrum es trauran conclusions per portar campanyes i línies d’acció per incidir socialment i política. Entre totes i amb la força de totes podem transformar aquesta societat patriarcal que ens oprimeix. Tota la informació a la web de la Plataforma.