Parla't bé

Terapeuta familiar Gestalt i PNL

@ClaraDarder

La Programació Neuro Lingüística (PNL), estudis universitaris als EUA i aquí un màster privat de 3 anys ha demostrat, conjuntament amb la Universitat de Psicologia de Palo Alto a Califòrnia, que la nostra ment s’educa i canvia majoritàriament a través del que es diu i escolta en el seu dia a dia. La capacitat auditiva de les persones educa i transforma en més alt grau el cervell que qualsevol altre sentit. Canviar l’inconscient és possible, a través de tot el que ens diem i fem a través del conscient. Per tant canviar la nostra percepció de com som i com aconseguirem allò que desitgem, seria bo explicar-nos-ho oralment, o sigui en veu alta, perquè el nostre cervell senti missatges propis en positiu.

"La vida no és com és", sinó que "la vida és com me l'explico", us ho ben asseguro

Entenem que hem de parlar-nos bé per estar més satisfets i augmentar la nostra autoestima. Rodejar-nos de persones que regalin les orelles i ens impulsin les nos-tres idees, que creguin en nosaltres per poder integrar-ho al conscient i després a l’inconscient. Així la nostra vida millorarà, ja que ens estimarem més i millor, podrem creure en nosaltres per emprendre qualsevol projecte i alhora ser més efectius a la nostra vida. “La vida no és com és”, sinó que “la vida és com me l’explico”, us ho ben asseguro. Per on començar? Per deixar de queixar-nos, per deixar de parlar-nos en negatiu de tot allò que fem. Buscar sempre la mateixa oració en positiu. Proveu-ho, el canvi es abismal.

Si aconseguiu aquest primer pas, començareu una transformació important. Emprendreu el camí per distingir i detectar els fets bons de la vida, de les persones, de vosaltres mateixos, i començareu a creure en vosaltres. Qui millor que vosaltres mateixos per mimar-vos i valorar-vos impulsant la vostra vida en aquesta escena que és la vida?