Altament preparats pel canvi al CE Europa

L'Europa va empatar en el darrer partit contra el Valls (1-1)
L'Europa va empatar en el darrer partit contra el Valls (1-1) | Àngel Garreta

Encapçalo un projecte il·lusionant que vol impulsar un canvi en la gestió i l’estil actuals del CE Europa i estic convençut que aplicant-lo l’Europa tornarà a ser un club gran. Per això he confeccionat un equip humà i professional amb molta capacitat per a potenciar les àrees esportiva, social, econòmica i jurídica. 

Tot i que considero que la gestió econòmica de l’actual junta directiva no ha estat dolenta, li ha faltat ambició la qual cosa no ha permès donar el salt qualitatiu que nosaltres volem per al nostre club. Seguim estancats: no s’han incrementat els ingressos sinó que s’han limitat a reduir les despeses. La nostra manera de fer serà una altra, buscant ingressos nous que ens permetin renovar i millorar les àrees bàsiques. 

Ens obrirem al districte amb una relació fluïda i continuada i un reconegut exjugador del club esdevindrà l'ambaixador de l'Europa a les institucions. Recuperarem la Fundació Privada Esportiva Europa

En l’àmbit esportiu, apostem per impulsar una planificació professional que ens garanteixi el creixement del club. Tots els entrenadors rebran formació continuada per al benefici del nostre planter i nodrir els primers equips de jugadors de la casa. En paral·lel, el nostre director esportiu, Javi Sánchez, cercarà al mercat els jugadors i les jugadores que marquin la diferència i reforcin el potencial dels equips del club per tal que pugin de categoria. Seguint aquesta línia d’excel·lència, cuidarem la nostra base sense favoritismes. Volem fidelitzar els nostres jugadors i les nostres jugadores i fomentar el seu sentiment de pertinença a l’Europa. Per això millorarem la comunicació amb les famílies. 

En l’àrea social, donarem valor al carnet de soci amb avantatges econòmics i atencions personalitzades. També incentivarem els debats interns. Mobilitzarem i aportarem entusiasme als europeistes amb activitats i sortides al llarg de l’any. Atraure més persones de l’entorn europeista ens permetrà créixer en nombre de socis i de retruc, més patrocinadors i col·laboradors. 

Ens obrirem al districte amb una relació fluïda i continuada i un reconegut exjugador del club esdevindrà l’ambaixador de l’Europa a les institucions. Recuperarem la Fundació Privada Esportiva Europa, que apostarà pel foment dels valors positius que es deriven de l’activitat esportiva i col·laborà amb als col·lectius més desafavorits, per motius de salut, econòmiques, socials o d’altres. Proposarem una nova línia de marxandatge i productes del club. I també la nova marca roba esportiva oficial serà produïda 100% a Catalunya. 

La transparència i la seguretat jurídica seran també focus a millorar així com la implantació de les noves tecnologies i altres actuacions a l’Estadi Nou Sardenya. 

La il·lusió ens fa creure en un Europa més gran. 

David Prats, precandidat a les eleccions del Club Esportiu Europa

David Prats, precandidat a les eleccions del Club Esportiu Europa