Europa 2025

Una imatge del passat Terrassa-Europa de lliga
Una imatge del passat Terrassa-Europa de lliga | Àngel Garreta

Soc en William Maddock St. Noble, tinc el número de soci del Club Esportiu Europa núm. 274 i em presento a les pròximes eleccions per la presidència del Club amb l’eslògan Europa 2025.

Les meves arrels futbolístiques em venen de principis del segle passat per part del meu avi Royston St. Noble, anglès de naixença. El meu avi va participar entre d’altres en la fundació del Futbol Club Barcelona, igual que en el Club Esportiu Europa, en els seus inicis, hi va participar la colònia anglesa que vivia a Barcelona i  el primer entrenador de l’Europa va ser anglès.

Durant dos anys vaig treballar a la Junta de l’Europa sota la presidència de Juanjo Isern en el camp de l’Àliga, en aquesta època vaig agafar un lligam amb el club que no s`ha trencat mai.

Volem un club més gran, obert al segle XXI, un club on els propietaris són els socis, no volem un club que sigui societat anònima esportiva, un club per potenciar i incrementar l'afició dels més petits amb les escoles de futbol

Per què em presento a les pròximes eleccions de l’Europa? És un repte, no vinc a servir-me del Club, vinc a servir al Club, amb la meva experiència i  coneixença del món del futbol. Conjuntament amb el meu equip volem un club més gran, obert al segle XXI, un club on els propietaris són els socis, no volem un club que sigui societat anònima esportiva, un club per potenciar i incrementar l’afició dels més petits amb les escoles de futbol, ampliant aquestes dins del Vallès Oriental, un club on potenciarem tant els equips femenins com els masculins, un club que preservarà les seves arrels, la seva catalanitat, el seu lligam amb la Vila de Gràcia i amb Barcelona.
Si ens doneu la vostra confiança en les pròximes eleccions, els quatre eixos més importants del nostre mandat seran els següents:

1.    Reformar l’estadi i així el Club Esportiu Europa gaudirà d’un estadi pensat per les necessitats del segle XXI i poder competir a la 2ª Divisió B pro.
2.    Creació de la Ciutat Esportiva dins l’àmbit del Vallès Oriental, aquestes instal·lacions ens  ajudaran a ampliar les bases.
3.    La signatura d’un acord d’esponsorització d’una durada de 4 anys amb la mítica empresa “Ossa”.
4.    Fitxà com a director esportiu a partir de l’estiu del 2021, a l’Oriol Alsina actualment entrenador del Llagostera.
A causa de la situació que estem vivint en aquest moment de pandèmia, ens és impossible poder explicar el nostre programa tal com ens agradaria, no podem contactar amb tots vosaltres i no podem  explicar-vos les nostres idees i alhora no  podem escoltar-vos. Nosaltres hem tramès el nostre malestar en aquest sentit al club i a la Junta Electoral,  ja que entenem que no és el millor moment per fer les eleccions. En aquestes condicions mai podran ser unes eleccions justes i democràtiques, ja que no tots estem tenim les mateixes oportunitats per poder arribar els socis. El meu equip i jo us demanem la confiança i el vostre vot en les pròximes eleccions del Club Esportiu Europa, ens estimem  aquests club i el volem més gran , més fort i obert el segle XXI.

William Maddock, precandidat a les eleccions del CE Europa