Un desig europeista

Els candidats a les darreres eleccions de l'Europa, Víctor Martínez (esquerra) i David Prats (dreta)
Els candidats a les darreres eleccions de l'Europa, Víctor Martínez (esquerra) i David Prats (dreta) | J.A. Torralba

President de la Federació de Colles de Sant Medir

@stmedir

Avui deixaré de banda la política pandèmica. No trigarà a tornar a aparèixer per aquí, però ara voldria parlar d’un tema molt sentit per a mi.

Els socis del CE Europa, finalment, van poder exercir el seu vot per escollir President pels propers 4 anys. Van decidir reelegir Víctor Martínez amb 148 vots, per 63 d’en David Prats.

Si estimem l'Europa, com més comunió hi hagi i més predisposició a donar i rebre, millor

Vaig estar seguint de prop la campanya que van fer els dos candidats i haig de dir que em va sorprendre la duresa que es va viure en algun dels debats. Em podeu dir innocent, però jo no entenc quan l’objectiu principal és comú, i en aquest cas, és que l’Europa estigui el millor possible, aquesta manera de repartir plats i bufetades massa sovint.

Si estimem l’Europa, podem pensar com ha d’arribar a pujar el seu potencial de maneres diferents, però no deixem de voler el millor pel club. És el que en principi hauria de ser. Llavors, com més comunió hi hagi i més predisposició a donar i rebre, millor. No som un club amb molts socis, ni per desgràcia el més conegut a la Vila, i si decidim entre els pocs que ens l’estimem fotre’ns castanyes sense pietat, no crec que aconseguim que aquest club arribi mai a ser on es mereix.

M’agradaria demanar, per tant, ara que ja han passat les eleccions, que es deixin de banda tots els estires i arronsa i totes les diferències per aconseguir tot allò que tothom desitja, i crec que és veure a tots els equips de l’Europa el més amunt possible i un funcionament exemplar de la seva administració. Així, ens sentirem tots orgullosos.

Visca l’Europa!