Drets sexuals i reproductius

La imatge de la campanya vullavortar.org
La imatge de la campanya vullavortar.org | Cedida

Membre de Comunicadores amb Gràcia i Comunicadores del Coll. Co-creadora (2003) i realitzadora (13 anys) d’Ones de Dones a Ràdio Gràcia. Activista veïnal i feminista. Ha participat en l'elaboració del llibre Dones de Pes.

L’Associació de Drets Sexuals i Reproductius és una entitat que impulsa, fomenta i facilita la sensibilització, la prevenció i l’educació de la societat en l’àmbit de la salut sexual i reproductiva. Porta més de 30 anys lluitant, a la par que els moviments feministes d’arreu del món, per garantir la sobirania corporal de totes les persones i reconèixer l’avortament com un dret imprescindible per construir societats justes. En aquesta lluita ha acompanyant milers de dones en el procés i creuen que és imprescindible generar un espai d’informació fàcil, accessible, veraç i fiable perquè totes puguem trobar-hi la informació correcta. Ara han decidit impulsar un Verkami per fer possible la pàgina web vullavortar.org.

Creuen imprescindible generar un espai d'informació fàcil, accessible, veraç i fiable

Assumeixo les seves paraules quan diuen que tot i les lluites, a casa nostra encara tenim moltes qüestions pendents i, la clau n’és la informació. Avortar sempre ha estat una pràctica estigmatitzada. Com diuen a la seva web “els DSiR són essencials per la garantia real dels drets humans de les dones i són la base del desenvolupament sostenible de les societats. Són drets que s'enfronten a contínues amenaces per part de fonamentalismes polítics, religiosos i econòmics”. Col·laborem per ajudar a revertir-ho.