Retocs que falten a Travessera de Dalt

La cruïlla de la Travessera de Dalt amb Verdi, punt conflictiu de trànsit per l'excés de velocitat
La cruïlla de la Travessera de Dalt amb Verdi, punt conflictiu de trànsit per l'excés de velocitat | À.G.P.

La Travessera de Dalt no pot ser el cul de sac del barri de La Salut. És un dels carrers amb més contaminació i soroll de Barcelona, hi circulen entre anada, tornada i encreuament vuit línies d'autobús i dues hi passen per una rampa al costat mateix d'un munt d'habitatges (aquest tram de carrer molt maltractat), camions que descarreguen les mercaderies als establiments d'alimentació i d'altres comerços, taxis, ambulàncies, policies, camions que travessen districtes, autocars i tota mena de cotxes i motos.

Des del 2017 té un tram de carrer nou que tot i ser recent pateix deficiències de manteniment

D'aquest ventall de vehicles, grans i petits transporten persones que viuen al barri, però les molèsties no els hi afecta, nosaltres també voldríem un carrer com un passeig, sense cap inconvenient, però som conscients que vivim en una gran ciutat i que hi ha coses que s'han de suportar, el que no queda tan clar és que els inconvenients es reparteixin bé. Des del 2017 té un tram de carrer nou que tot i que és recent pateix deficiències de manteniment, encara hi queden serrells per retocar, han aparegut noves modalitats de molèsties per als vianants i ni la part més antiga ha millorat amb uns jardins incòmodes i insegurs pel vianant. 

Engegar el ventilador i intentar enviar els problemes als altres no està bé; no s'han respectat els compromisos pactats i a canvi es vol carregar molt més de circulació la Travessera de Dalt.

AAVV Travessera de Dalt