Portes obertes al SOK

Sessió de portes obertes al grup de creixement personal per a joves Sok ki sok
Sessió de portes obertes al grup de creixement personal per a joves Sok ki sok | Cedida

Terapeuta familiar Gestalt i PNL

@ClaraDarder

Un cop al mes en el grup de creixement personal per a joves SOK KI SOK, obrim les portes per donar-nos a conèixer amb altres joves que no hi formen part. Ja hem fet dues edicions i estem encantats amb la resposta. 

Aquí comença la veritable feina, agafar aquelles idees que vol canviar i treballar-les de valent sortint de la zona de confort

L'Odín ens deia: "Jo m'he apuntat al Sok per aconseguir la millor versió de mi mateix". Té una feina engrescadora al davant. Primer de tot necessita esbrinar "Qui sóc", després conèixer "Com ho transmeto", seguint amb "Quines idees pròpies o de la família d'origen tinc", per continuar descobrint "Quines de totes elles m'agraden i quines no" contrastant-les amb la resta del grup de joves. L'olla a pressió a les nostres sessions són trepidants i divertides alhora. 

Aquí comença la veritable feina de l'Odín i la resta de joves del Sok, agafar aquelles idees que vol canviar, ja que està a disgust, i treballar-les de valent sortint de la seva Zona de Confort. Aquesta tasca és complexa i fa que moltes vegades el camí que emprens no sigui el definitiu i hagis de retrocedir per tornar a començar. És un puja-baixa emocional que fa que estiguis irascible i amoïnat perquè obtens resultats diferents dels que esperaves. Els joves del Sok ki Sok es planifiquen en el temps aquelles activitats que pensen els proporcionaran canviar la realitat actual per modelar un millor futur. Podent caminar en la seva propera maduresa amb un altra perspectiva de futur. Més enriquidora, més conseqüent, més feliç en definitiva. Els joves del Sok volen un canvi, que els proporcionarà llibertat i capacitat d'elecció davant els entrebancs que els proporciona la vida. I vosaltres ja busqueu aquests canvis per transitar d'una manera diferent del que els altres volen?