Aquest any, sí, si us plau!

L'afició de tribuna de l'Europa, seguint el partit entre l'equip escapulat i el Granollers al Nou Sardenya
L'afició de tribuna de l'Europa, seguint el partit entre l'equip escapulat i el Granollers al Nou Sardenya | À.G.P.

President de la Federació de Colles de Sant Medir

@stmedir

Abans d’escriure aquesta columna, he fet la reflexió de que em repeteixo sovint en alguns temes i que potser hauria d’introduir noves vessants no tan gracienques i sí més globals. Però això serà en les properes històries, si encara em volen escrivint per aquí un temps més. Aquesta l’havia de dedicar al C.E. Europa.

No perdem aquesta oportunitat. La resta dependrà dels jugadors i de la malèvola pilota

Està molt clar que cada cop és més difícil aconseguir que la gent de la Vila segueixi, s’identifiqui i estimi l’Europa. El club també s’havia tancat en ell mateix i no s’apropava gaire a les coses que succeïen al seu territori. Això, per sort, ha anat canviant i és més sovint que el veiem participar de festes i actes. També li costa donar-nos alegries. Normalment, quan arribava al play-off d’ascens, plantofada i a repetir categoria.

Aquest any, però, té una de les més grans oportunitats dels darrers anys per poder aconseguir aquest desitjat ascens. Serà difícil, però ho té en les seves mans més que mai. I aquí, és on toca no fallar a tothom que viu des de sempre el club i ha volgut que formés part de la vida quotidiana de la Vila de Gràcia. No només anant al Nou Sardenya aquells que puguin, donat que encara hi ha restriccions, sinó fent publicacions a les xarxes de suport i d’ànims i encoratjant a més persones i entitats a fer el mateix i a seguir les transmissions de Toc Escapulat quan juga fora. No podem perdre aquesta oportunitat. Tot el demés dependrà dels jugadors i de la malèvola pilota.

En resum, C.E. Europa, aquest any sí, si us plau!

I Ajuntament, aquest any, la gespa, també!