Cal seguir pujant esglaons

L'Europa deixa enrere la Tercera Divisió
L'Europa deixa enrere la Tercera Divisió | Joanna Chichelnitzky

Damunt d’un color blau més mariner que gracienc, unes lletres blanques proclamen amb majúscules: “TORNEM A SEGONA”. És la samarreta de moda en l’entorn europeista. Els jugadors la van vestir per celebrar la victòria contra el Cerdanyola i aquesta setmana el club ha tingut el detall de regalar-la als socis. El disseny fa patxoca però l’ambigüitat intencionada de l’expressió pot fer pensar a més d’un ingenu que la temporada vinent l’Europa hagi de competir contra l’Sporting de Gijón o el Reial Saragossa. Un somni de fa seixanta anys que signaríem reviure tots ara mateix, encara que haguéssim de pujar de genolls fins al camp de l’Àliga, que tindrà un gespa nova de trinca. La realitat, no obstant, diu que som equip de Segona Divisió RFEF, una categoria per estrenar encara que se situa entre les actuals Segona Divisió i la Tercera Divisó. “Així, doncs, la temporada vinent jugarem una Tercera millorada!”, va afirmar amb satisfacció el consoci Josep Maria Felip abans d’entrar a casa. 

Sigui quina sigui l’etiqueta de la categoria assolida, l'Europa s’ha merescut el premi; ha demostrat ser el millor equip i s’endurà la lliga amb escreix

Sigui quina sigui l’etiqueta de la categoria assolida, penso que la plantilla escapulada s’ha merescut el premi puix ha demostrat ser el millor equip del campionat dels subgrups i s’endurà la lliga amb escreix. Felicitem-nos, doncs, tots els qui estimem l’Europa per aquest èxit esportiu i esperem que tingui un impacte directe en l’increment dels associats i l’arribada de patrocinadors. S’obre una oportunitat que convindria aprofitar amb tots els recursos humans, socials, esportius i econòmics que genera l’Europa. Respectant el passat, millorant el present i afrontant el futur amb serenor però amb ambició. Perquè per a poder tornar a Segona Divisió, cal seguir pujant esglaons. La primera passa ja l’heu feta, nois. Enhorabona!