Artista o Musa

Una imatge de difusió del projecte Artista o Musa
Una imatge de difusió del projecte Artista o Musa | @artistaomusa

Artista o Musa és un projecte de creació i difusió de contingut artístic de dones i identitats no normatives així com personal de la indústria cultural, sovint invisibilitzat. Neix a Barcelona el 2018 per ser un altaveu per a les artistes que ens envolten amb l’objectiu de construir una societat més inclusiva. El 2020 esdevenen entitat sense ànim de lucre.

Volen ser un altaveu per a les artistes i construir així una societat més inclusiva

Actualment formen part del projecte Eva Caro, al disseny i imatge d’AoM; Clara López, a la gravació i edició dels vídeos; Lídia Ramos, traductora, per evitar les barreres lingüístiques; i Ona Elena, creadora de continguts. Treballen de forma cooperativa i assembleària decidint com volen que avanci i es conegui el projecte, cadascuna en la seva especialitat, però treballant transversalment.

Valors com el feminisme, l’antiracisme, la participació, l'accessibilitat i la llibertat d’expressió hi són determinants. No només volen dinamitzar l’espai públic amb activitats artístiques, sinó que volen dotar aquestes activitats d’un missatge clar i contundent que incideixi en els espais comunitaris de la ciutat i les veïnes. Una bona notícia per a l’àmbit artístic de la ciutat. Les trobareu a la seva web, a instagram o youtube.