El Senyor dels Anells: una nova entrega

Un dels plens preesencials d'aquest mandat, el juny de 2020
Un dels plens preesencials d'aquest mandat, el juny de 2020 | A.B.

President de la Federació de Colles de Sant Medir

@stmedir

Està clar que Peter Jackson, si algun cop té la intenció de fer una quarta part de la meravellosa trilogia, sens dubte, podria agafar com a referència el nostre territori.

Ja té els protagonistes ressituats. Esquerra Rohinin, seria en aquest cas qui demana ajuda a Junts per Gòndor per intentar salvar els pobles de la Terra Mitjana d’una nova temptativa de la fosca VOXdor amb un PPruman en hores baixes. Junts per Gòndor es mostrarà negativa des d’un principi, però els espectadors sabrem que acabaran cedint i que l’aparició dels de la CUPmonitat farà que sigui impossible una negativa per salvar el món del mal. Mentrestant els altres pobles, la Comarca en Comú, i els Elfosocialistes, esperaran el seu moment per una crida a una aliança total de difícil resolució.

Com voldríem tots que es posessin d'acord ràpid per veure la gran batalla contra la negror

Quina trama més interessant per a una pel·lícula i com voldríem tots que es posessin d’acord ràpidament per poder veure la gran batalla contra la negror. Passa que aquí els agrada estirar el metratge amb baralles internes que al final només poden portar a un cansament cada cop més general i que anar al cinema costi molt més, tot i les crispetes. Potser en Peter sap donar un gir inesperat. També el que té clar en Peter és que les noves escenes de les ciénagas i dels territoris de Mordor seran rodades a la gespa del nostre estimat Nou Sardenya Sens dubte, té les característiques perfectes que necessita per mostrar terres àrides, desèrtiques, abruptes i plenes d’obstacles insalvables i així, s’estalviarà anar cap a Nova Zelanda. No us preocupeu que, si no passa res, tindrem futurs guions i noves entregues en breu.