A Carme Riera des de la Meridiana

Tall de trànsit a la Meridiana, el 26 de maig passat
Tall de trànsit a la Meridiana, el 26 de maig passat | @Aurora_Madaula

Si voleu publicar les vostres cartes en aquesta secció, envieu-nos un correu electrònic a redaccio@independent.cat

Admirada senyora, des del més profund respecte a la seva obra, i a les seves idees polítiques, cosa que vostè no fa, doncs en una entrevista (El País, 3 de nov. 2015): "Ho desembre clar i català: no sóc independentista i, tot i que sóc mallorquina, l'actual situació política catalana em sembla ridícula (...)". Pel que fa a els seus comentaris en el seu article 'El carrer és meu' (La Vanguardia, 23 de maig), cal recordar-li que l'ètica professional i la moral tenen una línia vermella, que és la veritat. I aquesta, quan és objectiva, és irrefutable. En el seu article diu: "Des de fa quasi 2 anys, 1 grup de Ciutadans s'apodera d'1 via pública entre els 19 i els 21 hores (...) El grup, a vegades tan Sols d'1 dotzena de persones, considera que el carrer és seu".

Informeu-vos bé, el tall és de 19.30 a 21.30, (abans de la Covid, era de 20 a 22 h.) I és veritat, som menys que abans, molts per por de la pandèmia i altres s'han desmotivat. Però MAI hem estat una dotzena, si més no, aquests dies de pont, arribem a el centenar. I el barri triat, és el nostre barri.

Amb relació a les seves valoracions, també discrepo, però li respecte, si bé, m'agradaria que pensés si la llibertat d'expressió per una sentència que considerem injusta és equiparable a el dret a la mobilitat, que comporta, com a molt, una limitada demora. I, per favor, no barregi a Puigdemont i Junqueras, la decisió és només nostra, organitzada de forma assemblea. I li demano que no ens compari amb Fraga Iribarne. 

Amadeu Palliser Cifuentes