Soledat

Incrementem la quantitat de gent amb qui interaccionem cada dia, però no els veiem físicament
Incrementem la quantitat de gent amb qui interaccionem cada dia, però no els veiem físicament | Craig Adderley/Pexels

Terapeuta familiar Gestalt i PNL

@ClaraDarder

Estem cada vegada més sols. A més tecnologia més facilitat per fer les coses però més increment d'hores darrere de pantalles que ens aïllen. Ens allunyen de les relacions humanes, ens desuneixen en el tacte i en l'estimació amb els nostres familiars i amics. Què dir de les persones que només coneixem a través d'aquests aparells.

Adults que guieu els vostres fills i filles, supervisem el que consumeixen a xarxes

Incrementem la quantitat de gent amb qui interaccionem cada dia, però no els veiem físicament, ni els toquem, ni sentim les seves emocions. També estem deixant de sentir les nostres. Cada vegada som menys inclinats a confiar i sentir amb els qui estimem, tancant-nos en la nostra única i exclusiva veritat. Amb aquests comportaments ens anem distanciant de la resta, provocant en el nostre pensament la idea d'exclusivitat, ja que no intercanviem amb ningú opinions ni parers.

Llavors apareixen persones (o personatges) que fan declaracions aberrants, alhora que sexuals, envers altres persones, en aquest cas dones, i es queden tan amples. Si li sumem la fama sense esforç, la inexperiència, la prepotència i per últim la joventut, tenim aquest youtuber amb dosis d'ironies que s'ha extralimitat. El que em preocupa però, no és ell sinó els milions de seguidors que volen ser i pensar com ell. I que aquest fet i altres sentències que diu i fa perjudiquin i manipulin a milions d'infants i joves en procés de formació. Adults que guieu, viviu i protegiu els vostres fills i filles d'aquest tipus de fets. Supervisem el que consumeixen a xarxes, mirem amb ells i elles els continguts de les seves pantalles, amb assessorament i bon criteri podrem generar joves amb esperit crític i capacitat de dir NO quan fàcilment poden ser agredits.