Escola Feminista

L'Escola Feminista, presencial a Ca la Dona i online
L'Escola Feminista, presencial a Ca la Dona i online | @xarxafeminista

Ull de dona

L’Escola Feminista serà de tardor i tindrà lloc els dies 1 i 2 d’octubre. L’Escola s’organitza des de la Xarxa Feminista de Catalunya, que és un espai de relació política de dones, lesbianes i trans i de grups feministes. Sorgeix arrel de les Jornades “20 anys de feminisme a Catalunya”, celebrades l’any 1996, per crear un espai de confluència de tots els feminismes i enfortir-se unes a les altres amb les seves realitats i diferències i lluitar plegades contra el sistema patriarcal. 

Es vol crear un espai de confluència per enfortir-nos i lluitar plegades contra el patriarcat

L’Escola Feminista es farà en un format híbrid presencial/on line. Presencialment a Ca la Dona (Ripoll, 25), fins a omplir l'aforament màxim per garantir totes les mesures de seguretat. L'escola serà també retransmesa en directe a través del canal de youtube de la Xarxa Feminista. Les inscripcions estan obertes des del 15 de setembre a la web de la Xarxa Feminista.

Els temes, que es tractaran a través d’una sèrie de Taules, són els següents: reconèixer la vulnerabilitat ens fa fortes, Sostenibilitat de la vida: treballadores de la llar i les cures, El planeta és casa nostra: experiències comunitàries. La cloenda correrà a càrrec de la Companyia de Teatre Contemporani La Foguera. Preneu nota d‘aquestes dates a les vostres agendes per a gaudir plegades de l’Escola Feminista d‘enguany.