Toc d'inici

Acció de la campanya #totblau de Tres Lliris a la Virreina
Acció de la campanya #totblau de Tres Lliris a la Virreina | Joanna Chichelnitzky

El mantra de l'estiu ha sigut els milers de passes que el rellotge-polsera d’un munt de canells registrava cada dia per autosatisfacció dels seus propietaris. Totes hem fet el màxim de passes possibles, però ha començat el curs i no hem avançat gaire. 

Ara que estan de moda, potser caldrà una taula de diàleg entre Veïnes, Casal i Districte?

Un descampat al carrer Jaén ocupat perquè a la ciutat i a la Vila falten pisos de protecció social, mentre alguns solars resten deserts i són una oportunitat per moltes persones que miren on i com poden sobreviure. També a carrers i places. I això anirà a més perquè la crisi humanitària que patim i la manca de recursos físics i monetaris fa difícil trobar-hi solució, però cal buscar-la.

També el Casal Tres Lliris mira com pot sobreviure. S’organitzen, fan activitats i debaten idees per posar la seva llavor en aconseguir un món millor. Objectiu cada vegada més difícil si no ens hi posem totes alhora. Ara quatre anys després que se signés el primer conveni de cessió cal renovar-lo i no sembla  que hi hagi gaires possibilitats que sigui així. Potser caldrà una taula de diàleg, ara que estan de moda, entre Veïnes, el Casal i el Districte? O una pròrroga de dos anys més abans d’expropiar o llençar a les escombraries el projecte del Casal? S’aprèn caminant i fent totes les passes que calguin per avançar. Tothom mereix una nova oportunitat.