Benvolgut Antoni

Inscripció del CE Europa a les escales de l'església dels Josepets
Inscripció del CE Europa a les escales de l'església dels Josepets | À.G.P.

La setmana passada a la contra de l’amic Benet Gràcia Escapulada, relatava com es trobava a l’Antoni a les escales de Josepets, i aquest estava capficat de amb la pregunta "què hi fem tant avall?"... Arribava a unes conclusions al meu parer errònies, perquè la pregunta en si és errònia. El club està més a dalt que mai en les darreres dècades, i el que ell titllava de "collonades" són justament la bandera actual d’aquest club. No ens enganyem, la gent i les noves generacions d’europeistes estan cansades del futbol modern, i s’han apropat al nostre club perquè se senten identificades amb Gràcia i també amb els seus posicionaments públics a nivell social i polític.

Ja fa anys que per sort el futbol no és cosa de 'matxos', i ara ben poc ens importa quin és el gènere de la persona que defensa els nostres colors a la gespa

En el terreny esportiu ja fa anys que per sort el futbol no és cosa de matxos, i ara ben poc ens importa quin és el gènere de la persona que defensa els nostres colors a la gespa, i no es cap "collonada" sinó una qüestió d’ovaris ben posats la que ens fa mirar amb orgull el nostre equip femení.

Ara, si el que li segueix preocupant de debò és la situació de l’equip masculí, que estigui tranquil, que aquest grup té gana, i que la remuntada començarà més d’hora que tard, qui sap si a Osca aquest mateix cap de setmana. Per tant, Antoni, estigues tranquil, el club està viu social i esportivament, ha doblat el nombre d'associats i segueix arrelant-se a Gràcia. Sigui optimista i vagi amb el cap ben alt al Sardenya, perquè com canten els Eskapulats, "Si tots animem guanyarem".

Ramon Ortiz, conductor del programa 'Toc Escapulat' de Ràdio Gràcia