Millor versió

La paraula dolent perd el seu sentit perquè ho resoldrem amb paciència i bona consciència emocional
La paraula dolent perd el seu sentit perquè ho resoldrem amb paciència i bona consciència emocional | À.G.P.

Terapeuta familiar Gestalt i PNL

@ClaraDarder

Sou bones persones? Sabeu si el que feu i penseu és el millor per a vosaltres? I pels altres? Ahir vaig tenir una conversa amb en Guillem sobre si estem vivint el que voleu i sentim de veritat, o si encara podríem fer més per ser millors. Podríeu aconseguir una millor versió de vosaltres? Creant un model millor, més harmònic i amb pau interna? Aquell estat d'ànim que ens fa sentir bé i ens fa cuidar la resta. Tenint una vida sense entrebancs, perquè el que vingui benvingut serà, tan bo com dolent. I adonant-nos que la paraula dolent perd el seu sentit perquè ho resoldrem amb paciència i bona consciència emocional. Veient-les venir amb calma i serenor. 

Pensar bé, pensar bo i verbalitzar-ho atrau coses bones per a qui ho practica

Hi ha diferents maneres per aconseguir-ho, però la PNL ens ajuda de valent. Busqueu un mirall i mireu-vos. Parleu-vos en veu alta, dient tot el que us vingui al cap, des de pensaments de vosaltres mateixos, també d'altres o del que us passa al vostre voltant. Ben segur que n'hi ha més de negatius i aquests els podríeu canviar per positius, ja que en cada circumstància buscareu la part positiva del viscut. Després, aquest nou vocabulari podeu incorporar-lo en la vostra quotidianitat perquè el vostre cervell ho integri i us faci millorar per dintre i per fora. 

Si de mica en mica anem canviant les creences limitadores que ens frenen, prendrem decisions més coherents amb el que volem i sentim. I la nostra vida ens resultarà més lleugera. Pensar bé, pensar bo i verbalitzar-ho atrau coses bones per a qui ho practica. Proveu aquest canvi i apropar-vos a una millor versió vostra i dels qui us estimen. Així a poc a poc ens anirem transformant, ja que depèn de tots i totes nosaltres.