Meridiana Resisteix: 600 dies

Tall de trànsit a la Meridiana, el maig passat
Tall de trànsit a la Meridiana, el maig passat | @Aurora_Madaula

Si voleu publicar les vostres cartes en aquesta secció, envieu-nos un correu electrònic a redaccio@independent.cat

El proper dia 7 de desembre farem el tall 600, ara a Fabra i Puig, costat muntanya de la Meridiana. Les ‘autoritats’ no deixen tallar aquesta avinguda, amb argúcies properes al frau de llei. 

Seguirem, encara que sigui dur manifestar-nos cada dia: passem fred, ens mullem, suportem insults, però persistirem

Hi ha més de 60 col·lectius actius a Catalunya. Nosaltres seguirem, encara que sigui dur manifestar-nos cada dia: passem fred, ens mullem, suportem insults, però persistirem, no n'hi ha cap altra, però sentint-nos molt sols; el que és fàcil és la revolució des del sofà. Estem forts moralment i èticament, per continuar manifestant-nos honorablement, fins que s'aconsegueixin els objectius perseguits: amnistia i autodeterminació; o directament aquesta última, i ja ens amnistiarem nosaltres. 

Si la força la tenim el poble, crec que hem de passar dels polítics ‘dialogants’ / acomodaticis / autonomistes. Tenim Puigdemont com a referent i la seva confrontació intel·ligent i pacífica; les bases hem d'establir l'estratègia, els líders seran els que reconeixem en aquell moment. 

Persistirem, arribarem als 700, 800… dies pensant en el futur dels nostres néts, no al Netflix. I assumim que potser siguem el darrer Àlamo. 

Amadeo Palliser