Aclariment sobre el Casal Corpus Grup de Teatre

Els membres del grup de teatre Casal Corpus, als Jardinets
Els membres del grup de teatre Casal Corpus, als Jardinets | Cedida

Si voleu publicar les vostres cartes en aquesta secció, envieu-nos un correu electrònic a redaccio@independent.cat

En referència a l'article publicat a L'independent núm. 874 sobre la situació actual del Teatre Casal Corpus, volem aclarir dues coses. En primer lloc, dir que el fet que no puguem considerar la parròquia de Corpus Christi ni l'Auditori de la Sala Montseny del Col·legi Sant Josep com a llocs adients per a les nostres actuacions es deu a motius purament logístics. En el cas de Corpus Christi, per motius d'incompliment de normes de seguretat; i en el del Col·legi Sant Josep, per motius de seguretat amb relació a la situació pandèmica dictats pel ProciCat.

De moment, els nostres assajos segueixen sent als locals de la parròquia (tot i que no tenim espai fix, atès que compartim locals amb agrupacions vinculades a la parròquia) i les nostres actuacions d'aquesta temporada 2021-2022 seran a l'Escola Pia Balmes.

Volem aclarir també que la nostra voluntat és, i seguirà sent sempre, mantenir la nostra activitat regular en el barri de Gràcia que és on va néixer el Teatre Casal Corpus fa 35 anys, i lluitarem amb totes les nostres forces per tal que això sigui així.

Elena Cañada, presidenta del Casal Corpus Grup de Teatre