Tornarem a ser

Imatges de l'edició 2021 de Sant Medir
Imatges de l'edició 2021 de Sant Medir | Josep M. Contel

President de la Federació de Colles de Sant Medir

@stmedir

Segurament, aquest llarg temps de pandèmia ens ha canviat una mica a tots la nostra manera de ser. Està sent complicat reenganxar-se i fer que es reenganxi la gent a la tornada de les activitats i el voluntariat. Tot i que cada dia que passa, sembla que estem anant cap a una millor situació, encara, i és comprensible, hi ha molta gent que té por. Lògicament, la solució més senzilla seria esperar una mica més a veure com evoluciona tot. Però tenim clar que, tot i que s’acabin normalitzant les coses sanitàriament, la gent farà aquest canvi de xip? Em sembla una qüestió a tenir en compte i que hem de treballar conscientment dins les nostres entitats. Aspectes tan innocents, entre molts d’altres, com marxar de vacances l’agost perquè no he hagut de fer Festa Major amb els calers que no he gastat per Sant Medir, poden ser un problema de difícil gestió. Tenim feina a fer. 

Ens toca donar un pas endavant per gaudir d’aquelles coses que ens donen felicitat i hem d’intentar arrossegar els famosos indecisos al nostre camí

Encara i així, ens toca donar un pas endavant per gaudir d’aquelles coses que ens donen felicitat i hem d’intentar arrossegar els famosos indecisos al nostre camí. El moment està sent propici. Ja queden les mínimes restriccions als interiors i als exteriors ja podem fer màxims. Hem d’estar animats i animar a la gent a tornar a participar de les nostres festes i els nostres actes populars. Tan importants som els que participem directament com els que veniu a veure-les i en voleu gaudir. I què dir de la canalla... Fem un esforç entre tots perquè tornin a jugar, participar, riure... i que també ho facin amb la cultura popular. S’ho mereixen. 

Sortim tots al carrer!!!! Hi ha molta feina i esforç al darrera i hi ha hagut massa temps sense poder gaudir-les. No ens ho podem perdre.