Continua el malbaratament

L'estructura característica de l'Abaceria, símbol dels últims mesos, que s'haurà d'enderrocar i substituir per una rèplica
L'estructura característica de l'Abaceria, símbol dels últims mesos, que s'haurà d'enderrocar i substituir per una rèplica | À.G.P.

Si voleu publicar les vostres cartes en aquesta secció, envieu-nos un correu electrònic a redaccio@independent.cat

El número de gener de L'Independent de Gràcia obre amb la foto en portada de la ja famosa estructura metàl·lica del mercat de l'Abaceria amb el següent peu de pàgina: "L'estructura característica de l'Abaceria, símbol dels últims mesos, que s'haurà d'enderrocar i substituir per una rèplica". Després de deixar degradar l'estructura existent a la intempèrie durant més d'un any, amb el cost que suposa l'enderroc del mercat conservant l'estructura, ara detecten que s'ha degradat l'estructura i que cal substiuir-la... El malbaratament de diners públics CONTINUA! I la falta de perícia tècnica dels tècnics i càrrecs municipals també. Com pot ser que la demanda històrica de la Vila de Gràcia siguin nous espais verds; que hagi sorgit aquesta oportunitat, podent crear un espai multidisciplinar convivint amb les poques parades que quedaven actives, i que l'Ajuntament de l'urbanisme tàctic gestioni la intervenció amb aquesta falta de consens ciutadà, coherència institucional i poc compromís ambiental i social (cost ambiental i social de realitzar infinitat de plantes soterrani, gran superfície de supermercat en contra comerç local, etc). 

Artur Rojas Orcalla