Un projecte polític per a gent valenta

Jordi Daura, durant un ple de districte
Jordi Daura, durant un ple de districte | Cedida

Tu que estàs fart del de sempre, que vols uns carrers més segurs i lliures, tirar endavant el teu negoci, més llibertat i menys adoctrinament, acabar amb els nacionalismes i els populismes, reconstruir Catalunya, garantir la llibertat dels pares a escollir escola pels seus fills, endurir les lleis contra la delinqüència, acabar amb els robatoris i les ocupacions, donar un impuls a la reactivació econòmica, tu ets un valent! Sota aquests missatges, dissabte 29 de gener al Centre Cultural del Born, amb l’equip liderat per la regidora i diputada al Parlament, Eva Parera, presentàvem una nova formació política d’àmbit català: VALENTS.

Si volem revertir l’actual situació cal que tots els constitucionalistes anem de la mà

Els catalans constitucionalistes en massa ocasions hem quedat abandonats per tots aquells que un dia ens van dir que ens representarien, que ens donarien veu i que vetllarien pels nostres interessos. Ens han deixat a la mercè de molts que ens han tractat com a catalans de segona per dir que volem un govern que compleixi la llei, que sigui lleial a Espanya, respecti la Constitució i l’Estatut d’Autonomia i concentri els seus esforços en resoldre els problemes reals i del dia a dia de les persones. Des de Valents ho tenim molt clar; no marxarem de Catalunya, no abandonarem els catalans. Som una força política que renuncia explícitament a qualsevol aventura nacional. (...)

Si volem revertir l’actual situació cal que tots els constitucionalistes anem de la mà. Si no és així, molts, seguirem desemparats. Des de Valents venim a sumar, a unir, ja que si anem junts podem revertir l’actual situació de decadència en la que es troba Catalunya. El primer gran repte són les eleccions municipals del maig del 2023. (...)

Des de Valents a Barcelona, i a Gràcia, no ens resignem, no ens rendim, persistirem treballant per uns barris més nets, amb més zones verdes, amb més ajudes a les famílies, als restauradors i comerciants, amb menys sorolls i botellots a les places i afrontant el problema de l’okupació al districte. S’han acabat els temps dels complexes, de les equidistàncies, del políticament correcte. Hem vingut a donar la batalla de les idees, a confrontar models de ciutat i societat al populisme. Venen temps complicats però els afrontarem amb responsabilitat i amb la seguretat que la nostra veu serà decisiva. Farem una Barcelona i una Catalunya millors.

Jordi Daura, portaveu del grup municipal Valents a Gràcia