Sobre el solar del carrer Gomis 106

Una excavadora treballa a la finca del carrer Gomis, la setmana passada
Una excavadora treballa a la finca del carrer Gomis, la setmana passada | À.G.P.

Si voleu publicar les vostres cartes en aquesta secció, envieu-nos un correu electrònic a redaccio@independent.cat

Després de més de 7 anys esperant el desallotjament i enderrocament del solar del carrer Gomis 106,  el 22 de febrer passat es va produir pacíficament aquest llançament judicial. 

Han sigut molts anys de denúncies, sabent per endavant la dificultat que hi havia ja que és terreny privat, però amb l’acord de la propietària i l’Ajuntament de Gràcia, calia esperar l’ordre judicial per aplicar l’acord del conveni, però per nosaltres era necessari donar veu a les nostres reivindicacions i que ens escoltessin com persones perjudicades. El mes d'octubre de l'any 2020 vàrem començar a moureu amb 375 signatures de veïns i veïnes.

Se’ns ha acabat el nostre malestar, en especial el més perjudicat,  l’Escola Lexia, que només té un mur que els hi separava del solar, així com de la inseguretat que patien.

Se’ns ha acabat també la brutícia, sorolls, quantitat de ferralles que acumulaven en el recinte, càrrega i descarrega amb furgonetes que entraven i sobretot la insalubritat existent que corrien rates per totes bandes, les quals era motiu de preocupació per l’escola, el seu alumnat i els veïns i veïnes del voltant (Gomis- Esteve Terrades).

Estem molt satisfets que hagi arribat el dia tant esperat i desitgem es dugui a terme tot l’acordat, es a dir, a tenir un passatge públic i que el puguem gaudir tots plegats, garantint per part de l’Ajuntament un bon seguiment de manteniment. Esperem que ben aviat en puguem gaudir-ho.  

Veïns i veïnes del carrer Gomis i Esteve Terradas