14M: el Fem Mercat torna a la plaça

Una edició passada de Fem Mercat, a la placeta del metro de Vallcarca
Una edició passada de Fem Mercat, a la placeta del metro de Vallcarca | Cedida

La placeta del metro de Vallcarca, des de fa uns mesos rebatejada amb el nom de Joan Liébana, per recordar al nostre bomber i bondadós veí, acollirà de nou una nova edició del Fem Mercat aquest 14 de maig a partir de les 11h. Ja tocava!

Biciosos, Verduleras, el vi Ungles Negres i una jam session, tot a la plaça Joan Liébana, la placeta del metro de Vallcarca

Han passat molts mesos i la represa de les activitats multitudinàries ens ha donat ales per tornar a plaça amb el nostre particular mercat, on comptarem amb les parades habituals des de primera hora, de verdura, fruita, oli, pa, planter o tèxtil, l’espai de jocs infantils amb Espai Nats o l’espectacle “Gamberuleadas” del clown Gamber Tuni, però també reprendrem els tallers amb col·lectius afins com Biciosos -de reparació de bicicletes i monocicles- i Restarters -de reparació i reaprofitament d'aparells- o el clàssic concert per acompanyar el vermut, en aquest cas amb Verduleras, trío de música balcànica i popular europea.

Al llarg de tota la jornada hi haurà ràdio en viu, dinamització musical, barra popular amb refrigeris diversos com el vi denominació d’origen Vallcarca ‘Ungles Negres’ que es presentarà el mateix dissabte, just abans del dinar popular per degustar i xerrar de gust. De cara a la tarda, una jam session prendrà el testimoni a la mateixa plaça a càrrec del col·lectiu La Capsa de Pandora.

Des de l'organització estem especialment il·lusionades de tornar a plaça i poder compartir aquest dissabte de maig amb tothom qui vulgui passar una bona estona i omplir la bossa tenint ben present el consum responsable i conscient, en un barri que volem cuidar entre totes.

Fem Mercat