Si no és de la Colau, de qui és la culpa?

Ada Colau, a la trobada del maig passat a l'escola Reina Violant
Ada Colau, a la trobada del maig passat a l'escola Reina Violant | A.B.

Si voleu publicar les vostres cartes en aquesta secció, envieu-nos un correu electrònic a redaccio@independent.cat

Tinc 66 anys, visc a Travessera de Gràcia/Roger, estic jubilat i no sóc activista, l'únic que vull es viure tranquil, complint amb les meves obligacions. En el diari del 17 de juny una opinió parlava (i justificava) de les actuacions de la senyora Colau. Respecto totes les opinions, però no hi estic gens d'acord. La senyora Colau, per a mi, és una Lerrouxista i una demagoga, i és alcaldessa gràcies a un senyor de la dreta que es diu Valls. Cada dia camino per Gràcia i pateixo les seves decisions, amb què son còmplices ERC i SOCIALISTES.

Cada dia camino per Gràcia i pateixo les seves decisions, amb què son còmplices ERC i socialistes

Anem al tema: calia canviar els contenidors? Algú ha comprovat que els de tota la vida no s'obren prou i la gent té dificultats per posar les bosses. Això sí, en posen més i treuen places d'aparcament. Fa uns anys, la Sra Sanz va tancar durant uns mesos alguns carrers de Gràcia els caps de setmana. Jo treballava i entrar el cotxe al vespre al pàrquing era un drama. Nàpols i Sicília estaven tallats i tot el trànsit anava per Roger de Flor; em vaig queixar pels sorolls i la contaminació i em van dir que eren danys col·laterals. De sobte van deixar de tallar-los perquè van veure que era un nyap. 

Conec molta gent que havent passat la ITV s'ha venut el cotxe perquè no podien circular. A mi em van posar una multa a les 8,06 a Travessera de Dalt de 100€. Transport públic? es fan fotos per les eleccions però no saben que és. La senyora Colau ha comprovat la carència dels busos els caps de setmana? És un drama circular per la Diagonal a partir de Passeig de Gràcia/ Diagonal tallada per unes obres faraòniques. Des de que mana aquesta senyora l'IBI ha pujat, tema aigua és el cinquè misteri. 

El metro tanca a les 24h: la meva jove plega cada dia a la 1 de la matinada a Via Laietana. I ha d'agafar un taxi, l'autobús triga el que triga. I ara Pi i Margall. Espero que quan acabin no pugui fer-se la foto de la inauguració. Cada casa té pàrquing, com s'ho faran els veïns? La targeta de metro CASUAL, la més popular, ja no es pot compartir.  Això és el que jo penso d'aquesta senyora. Sí, la culpa és seva perquè per això és l'Alcaldessa. 

Jordi Fernández Bonet