Quan hi ha voluntat

Les escales de Rambla Mercedes, un espai solitari
Les escales de Rambla Mercedes, un espai solitari | À.G.P.

Quan hi ha voluntat d’entendre’s, les persones acostumem a anar avançant. Només fa dos mesos vaig escriure una columna sobre els Espais Foscos i les marxes exploratòries, no mixtes, que es van fer pels cinc barris de la Vila de Gràcia. En el darrer Consell de Dones amb la participació de les responsables del projecte, tècnics del districte i la consellera Tomàs al capdavant, es van analitzar tots els projectes proposats i votats en el marc dels processos participatius: Decidim. 

Màxim respecte a tothom que contribueix a millorar, tot l'any, la nostra Vila

Hi haurà intervencions de millora a La Salut, Vallcarca i els Penitents, Camp d’en Grassot i Gràcia nova, El Coll i la Vila de Gràcia, amb alguna actuació amb impacte a més d’un barri. Els criteris que s’han seguit han sigut: actuar en tots els barris, prioritzar criteris tècnics i agrupar actuacions per coherència i òbviament tenir en compte el pressupost per aquesta primera fase 2022/2023.

Entre totes anirem acabant amb els Espais Foscos. I també amb els espais foscos d’algunes convocatòries, perquè que quan hi ha voluntat d’entendre’s i objectius clars i transparents, entre veïnes i veïns, polítics i administració, els projectes tiren endavant. I, si surt algun problema, es rectifica. Màxim respecte i suport a totes les persones i col·lectius que contribueixen a millorar, tot l’any, la nostra Vila.