Fem Mercat clou una etapa: 5 anys de consum conscient

Fem Mercat Vallcarca s'acomiada amb la desena edició
Fem Mercat Vallcarca s'acomiada amb la desena edició | @fem_mercatV

El 15 d’octubre del 2022, ens tornarem a trobar a la plaça per fer-ne 10. I aquesta edició, amb número rodó, serà també l’última, com a mínim d’una etapa. Els projectes tenen inicis, canvis, finals, transformacions i des del Fem Mercat Vallcarca, després de cinc anys d’il·lusions, de propostes, d’un micromecenatge, de fer una aposta sincera pel consum conscient i la feina comunitària, hem decidit tancar un període. Malgrat les forces actuals siguin poques, no ens treuen el convenciment i l'emoció d’haver fet realitat una iniciativa que defensa el barri, la sostenibilitat, el suport mutu, l’agroecologia i la vida. També diem adéu a aquest projecte, sabent que la nostra feina va facilitar que ara hi hagi un Mercat de pagès a Vallcarca setmanal. 

A Vallcarca, les propostes i els projectes que mantenen vives les idees i valors que hem celebrat a cada mercat segueixen més vives, més fortes i més arrelades que mai!

El Fem Mercat Vallcarca s’acaba deixant la porta oberta a la seva transformació. Som conscients que tot allò que hem estat cuidant, defensant i pel que hem apostat i dedicat hores i hores no s’acabarà amb ell. A Vallcarca, les propostes i els projectes que mantenen vives les idees i valors que hem celebrat a cada mercat segueixen més vives, més fortes i més arrelades que mai!

Fem Mercat Vallcarca