Més enllà del 900

El 2022 ha estat l'any dels 900 números de L'Independent
El 2022 ha estat l'any dels 900 números de L'Independent | Cedida

L’Associació Cultural L’independent de Gràcia és una entitat sense ànim de lucre, nascuda el gener de 2014 per a continuar l’edició del setmanari L’independent de Gràcia, fundat l’agost de 2000.

Benvolguts/des lectores, associades i amigues, des de l’Associació Cultural L’independent de Gràcia volem agrair-vos el vostre suport i acompanyament en el conjunt d’actes realitzats des de juny a desembre del 2022, en el marc de la celebració del nostre número 900. Han estat tot un seguit de petits actes, oberts a tothom, on hem volgut oferir  un tast de qüestions i temàtiques que entenem com a importants:
-La capacitat de trobar-nos per fer quelcom junts i impulsar projectes, amb el vermut de celebració del dia de l’Associacionisme cultural a La Violeta.
-Recordar i valoritzar altres experiències sobte el mon de la comunicació, amb la sessió de cinema mut de les primeres pel·lícules, a la Sala Golem’s.
-Visualitzar les complicitats amb la realització de la foto gegant del 900 a la plaça de la Vila.
-Repensar l’ús del temps i la conciliació, amb la taula rodona sobre el Bo i Mal ús del Temps al Centre Moral.
-Reflexionar sobre el rol del jovent i els mitjans de comunicació a La Fontana.
-Promoure el lleure familiar i el compartir moments de la infància amb la sessió de cinema gratuïta als Verdi.
-Projectar L’Independent amb l’estrena als Verdi del nostre primer curt d’anunci multimèdia per sala de cinema.

Entrem doncs al 2023 amb vint i dos anys de setmanari a les vostres mans, full a full, i ara podem dir també que als vostres dits mitjançant la nostra presència a les diverses xarxes socials. Entreu i coneguem-nos millor mitjançant el nostre espai web  www.independent.cat i a les xarxes socials ( Telegram, Twitter, Instagram, Facebook i Canal YouTube ). Esperem poder continuar compartint el saber fer de la noticia, de les informacions i opinions sobre tot allò  que ens interroga, preocupa  i anima quotidianament. I no cal dir-ho, desitjar-vos el millor per aquest any entrant.

La Junta 
activitats@independent.cat

Video de l'anunci promocional al canal Youtube de L'independent 
https://youtu.be/pRz888m_wtM